Webshop

NYHET! Upgrit och Helify
Nu kan jag även erbjuda dig att handla förmånligt av alla Upgrits produkter. Klicka på länken till höger för att skapa konto. Du får också rabatt på medlemskap hos Helify. Sen tidigare säljer jag Nikken produkter via egen webshop och även produkter från Beijer Anatomi.
Upgrit Webshop
Helify
  • Gå till Helify och använd koden ROMA10 så får du 10% rabatt på medlemskap. Helify
Nikken Produkter
Beijer Anatomi

Massage

Klassisk massage eller hetstenmassage
Välj mellan klassisk massage och hetstensmassage. Klassisk svensk massage är avslappnande och friskvårdande för både kropp och själ. Med hetstensmassage masseras du med varma stenar och en fantastisk risgroddsolja i största välbehag till en avkoppling med djupgående effekt för både kropp och själ.
Tider
  • 30 Minuter (Endast Klassisk massage)
  • 45 Minuter (Endast Klassisk massage)
  • 60 Minuter
  • 90 Minuter

Fotzonterapi

Massera hela kroppen genom dina fötter!
Zonterapi har sitt ursprung långt tillbaka till naturfolken, barfotakulturer där man levde nära naturen. I början av 1900-talet dök zonterapin upp i vår kultur genom en amerikansk läkare William Fitzgerald sedan har den spridits mer och mer, framförallt de sista 10-20 åren. Zonterapi är ett sorts självläkningssystem.
Tider
  • Fotzonterapi läggs in som en naturlig del i klassisk massage.

Stretching

Specialmassage med fokus på stretching av dina muskler
”Med rätt stretchteknik, rätt andning och tålamod kan du nå fantastiska resultat med din kropp”
Stretcha rätt muskel
  • Var noga med att stretcha rätt muskel. Med rätt stretchteknik får du det bästa resultatet. Är du osäker på att du gör stretchen rätt, fråga mig så visar jag. Undvik att påverka andra muskler och leder. Med fel teknik kan stretchen förvärra tillståndet och även belasta en led till det sämre. Med rätt stretchteknik, rätt andning och tålamod kan du nå fantastiska resultat med din kropp. LYCKA TILL !!